Αυτόματες σκούπες πισίνας

BARACUDA CYBERNAUT

image093

Το έξυπνο ρομπότ καθαριστής για την πισίνα Η πισίνα σας δεν είναι μια οποιαδήποτε πισίνα . Δαπανήσατε αρκετό χρόνο προκειμένου να επιλέξετε το μέγεθός της το σχήμα της, το τρόπο διακόσμησής της και γενικότερα ότι την περιβάλλει που αντικατοπτρίζει το γούστο σας και τον τρόπο ζωής σας. Και τώρα το τελικό αποτέλεσμα κάνει αρκετό κόσμο αρκετά χαρούμενο και κάποιους άλλους ίσως και να ζηλέψουν.

Η πισίνα Σας έχει ένα μεγάλο προσόν και συνεπώς αξίζει μια μοναδική συσκευή για να την συντηρεί την Cybernaut, το έξυπνο μηχάνημα καθαρισμού από την Baracuda.

Έξυπνο μηχάνημα με απρόσμενη αποτελεσματικότητα

Με 16 προγράμματα και δυνατότητα μετακίνησης σχεδιάστηκε με κάθε λεπτομέρεια για να βελτιώσει την απόδοση της ,και το σχήμα της διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη και αυτό γιατί πρώτα και κύρια σχεδιάστηκε για να προσφέρει το μέγιστο των δυνατοτήτων της
Η τελευταία λέξη στον καθαρισμό.
Η Cybernaut είναι προγραμματισμένη να καθαρίζει αποτελεσματικά όχι μόνο το κάτω μέρος της πισίνας αλλά επίσης τις πλευρές στην γραμμή νερού και τις βαθμίδες .Όλα συμβάλλουν και συνηγορούν υπέρ ενός τέλειου αποτελέσματος. Το ρομπότ σας είναι εξίσου αποτελεσματικό και στην περίπτωση που χρησιμοποιείται στην κάθετη θέση και αυτό χάρη στα αυτιά του τα οποία χρησιμοποιούνται σαν σχεδία ενώ δουλεύει κατά
μήκος των πλευρών ή σκαρφαλώνοντας τις βαθμίδες.
Απαράμιλλη τελειότητα για γρήγορο καθάρισμαimage094
Η Cybernaut σας προσφέρει όλα τα οφέλη ενός
ηλεκτρικού καθαριστικού υψηλής δύναμης :
• Ταχύτητα : 10 m /min
• Πλάτος καθαρισμού : 0.33 m
• Θεωρητικά καθαριζόμενη επιφάνεια ανά ώρα : 198 m2
• Ροή αντλίας : 12 m3 /ώρα
• Διάρκεια κύκλου καθαρισμού : 3/4ώρες,1ώρα&30, 3 ώρες
• Ρυθμισμένο πρόγραμμα ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα της πισίνας σας
Ένα πρόγραμμα για κάθε πισίνα.
Όταν τίθεται σε λειτουργία την Cybernaut αυτή αρχίζει να πραγματοποιεί μια διαδικασία προέναρξης κινήσεων προσαρμοσμένες στις διαστάσεις και το σχήμα της πισίνας σας. Το σωστό πρόγραμμα για την πισίνα σας θα είναι ειδικά επιλεγμένο από την Baracuda η οποία είναι αποδεδειγμένα πρώτη στην λιανική πώληση από μια επιλογή 16 προγραμμάτων. Οι πραγματοποιούμενες κινήσεις από το ρομπότ ότι το κάτω μέρος και τα πλάγια της πισίνας σας θα είναι ολοκληρωτικά καθαρά και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
BARACUDA LAZERNAUT
image098Καθώς η τελειότητα δεν είναι τυχαίο αποτέλεσμα, μόνο η υψηλής ακριβείας απόδοση της Lazernaut μπορεί να εγγυηθεί ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Η πισίνα σας έχει ένα μεγάλο προσόν και συνεπώς αξίζει μια μοναδική συσκευή για να την συντηρεί την Lazernaut, το έξυπνο μηχάνημα καθαρισμού από την Baracuda.
Έξυπνο μηχάνημα με απρόσμενη αποτελεσματικότητα
Με 36 προγράμματα και δυνατότητα μετακίνησης σχεδιάστηκε με κάθε λεπτομέρεια για να βελτιώσει την απόδοση της, και το σχήμα της διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη και αυτό γιατί πρώτα και κύρια σχεδιάστηκε για να προσφέρει το μέγιστο των δυνατοτήτων της.
Η τελευταία λέξη στον καθαρισμό.
Η Lazernaut είναι προγραμματισμένη να καθαρίζει αποτελεσματικά όχι μόνο το κάτω μέρος της πισίνας αλλά επίσης τις πλευρές στην γραμμή νερού και τις βαθμίδες. Όλα συμβάλλουν και συνηγορούν υπέρ ενός τέλειου αποτελέσματος. Το ρομπότ σας είναι εξίσου αποτελεσματικό και στην περίπτωση που χρησιμοποιείται στην κάθετη θέση και αυτό χάρη στα αυτιά του τα οποία χρησιμοποιούνται σαν σχεδία ενώ δουλεύει κατά μήκος των πλευρών ή σκαρφαλώνοντας τις βαθμίδες.
image100
Απαράμιλλη τελειότητα για γρήγορο καθάρισμα
Η Lazernaut σας προσφέρει όλα τα οφέλη ενός ηλεκτρικού καθαριστικού υψηλής δύναμης :
• Επιλογή χρόνου κύκλων καθαρισμού : 12 μενού με ποικιλία από 30 λεπτά έως 6 ώρες
• Επιλογή προγραμματισμού βάση των διαστάσεων της πισίνας σας
• Επιλογή επιφανειών για καθάρισμα, χάρη στις επιλογές «πυθμένας μόνο» ή «πυθμένας και τοιχία»
• Ενσωματωμένος μικρο-επεξεργαστής: έξυπνη απόδοση
• 3 μοτέρ: 2 μοτέρ οδήγησης (επίσης και έλεγχο περιστροφής) και 1 μοτέρ αναρρόφησης για μεγαλύτερη ακρίβεια κινήσεων
• Υψηλό επίπεδο φίλτρανσης επιφανείας: 3.400 cm2
• Τέλεια σακούλα φίλτρου που καταρατά τις ακαθαρσίες μέχρι και στα 20 microns
• Πλάτος καθαρισμού : 43 cm
• Βήματα με εγκοπές σχεδιασμένα να αρπάζουν κάθε εμπόδιο (από σχάρα φώτα, κλπ.)
• Μέγιστη δύναμη αναρρόφησης χάρη στην ροή των 20 m3/h
• Υψηλής ταχύτητας δράση: 10 m/min
• Υψηλής ταχύτητας καθαρισμός: επιφάνεια καθαρισμού = 260 m2/h
BARACUDA SUPER Genious

image102Η BARACUDA καθαρίζει την πισίνα από όλα τα υλικά τα οποία κάθονται στον πυθμένα και στα τοιχώματα της (ανάλογα της επιφάνειας, όπως σκόνες, ψιλό χώμα, φύλλα, λάδια και άλλα μικρής διαμέτρου ελαφριά υλικά).
Η BARACUDA αποτελείται από :
1. Την κεφαλή η οποία περιλαμβάνει δίσκο, διάφραγμα και δυο στεφάνια (για την απομάκρυνση από τις γωνίες).
2. Το σετ των σωλήνων που προσαρμόζονται στην κεφαλή και στο στόμιο καθαρισμού ή το skimmer.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ :
Λειτουργεί μόνο με την θέση σε λειτουργία της αντλίας του φίλτρου και ρυθμίζοντας τις βάνες στην θέση ‘‘για σκούπισμα’’ η κεφαλή ενεργοποιείται, και με την βοήθεια του διαφράγματος κινείται σε όλο το μήκος και πλάτος της πισίνας αναρροφώντας το νερό με τα σκουπίδια και αφού περάσει από το φίλτρο καταθλίβει μέσω των στομίων εισαγωγής στην πισίνα.
image1031