Please Wait For Loading

Ξενοφώντος 112, Καλλιθέα 176 74 pisina.gr@gmail.com

    You Here!
  • Home
  • Επένδυση πισίνας

Τεχνοτροπίες επένδυσης πισίνας

Επένδυση πισίνας με Liner

Το liner έχει εξελιχθεί πλέον τόσο πολύ που θεωρείται η πιο αξιόπιστη μακροχρόνια λύση. Τόσο ο εξελιγμένος τρόπος τοποθέτησης καθώς και το πλούσιο χρωματολόγιο που υπάρχει μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα κυριαρχήσει στην επένδυση της πισίνας τα επόμενα χρόνια.

 

Το πάχος του liner είναι 1,5 χιλ. με ενίσχυση ινών στο εσωτερικό του. Δεν είναι τυχαίο ότι στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, κερδίζει έδαφος έναντι των άλλων επιλογών.

 

Η εμπειρία των 8 ετών πλέον που έχουμε στο να τοποθετούμε liner, και κάποιες επισκέψεις σε μερικά από τα έργα που κατασκευάσαμε με liner, μπορεί να σας πείσει ότι η επιλογή αυτή μαζεύει σίγουρα τα περισσότερα πλεονεκτήματα έναντι των άλλων επιλογών που έχουμε.

Προσφέρει απόλυτη στεγάνωση της πισίνας όσα χρόνια και αν περάσουν, με όσα προβλήματα και αν προκύψουν στο σκυροδετημένο σκελετό της πισίνας από σεισμούς ή οτιδήποτε άλλο.

Εγγυόμαστε άψογη εφαρμογή στην πισίνα σε οποιοδήποτε χρωματισμό επιλέξετε (ψηφιδωτά η μονόχρωμα).

Εκτός από της πισίνες προκάτ, μπορούμε να το τοποθετήσουμε και σε πισίνες από μπετό, με υπερχείλιση και skimmer.

Επένδυση πισίνας από CGTOWER EUROPEAN COLLECTION 2023

SOPREMAPOOL 3D

ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΕΣ

Η SOPREMA, παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή συστημάτων στεγανοποίησης, προσφέρει μια ευρεία γκάμα ενισχυμένων συνθετικών μεμβρανών και άλλων συμπληρωματικών προϊόντων για την εγκατάσταση και συντήρηση πισινών με την ονομασίαSOPREMAPOOL.

Οι μεμβράνες SOPREMAPOOL έχουν σχεδιαστεί για τη στεγανοποίηση, την προστασία και τη διακόσμηση της πισίνας. Είναι ιδανικές για νεόδμητες πισίνες και για την ανακαίνιση υφιστάμενων πισινών, είτε πρόκειται για ιδιωτικές, δημόσιες ή σε υδάτινα πάρκα, εξασφαλίζοντας πάντα ένα τέλειο οπτικό αποτέλεσμα.

Μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιαδήποτε φέρουσα κατασκευή της πισίνας: οπλισμένο σκυρόδεμα, προκατασκευασμένο οπλισμένο σκυρόδεμα, ξυλότυπους από πολυστυρένιο και προκατασκευασμένα μεταλλικά πάνελ.

SOPREMAPOOL 3D
Η σειρά SOPREMAPOOL 3D αποτελείται από ενισχυμένες μεμβράνες 1,8 mm για την επένδυση της λεκάνης της πισίνας. Επιπλέον, είναι αντιολισθητικές.
Το SOPREMAPOOL 3D αναδημιουργεί τα σχήματα και την εμπειρία αφής και αίσθησης των φυσικών υλικών. Ο ελκυστικός τρισδιάστατος σχεδιασμός συνδυάζεται με τα πλεονεκτήματα απόδοσης μιας ενισχυμένης επίστρωσης PVC: απλή και γρήγορη εγκατάσταση καθώς και υψηλή προστατευτική και στεγανωτική ικανότητα.
Οι μεμβράνες κατασκευάζονται με επαγωγή και αποτελούνται από τέσσερις στρώσεις, εισάγοντας ενισχυτικό και τέλεια κεντραρισμένο πλέγμα πολυεστέρα μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης στρώσης.
Με αποκλειστικό βερνίκι ενσωματωμένο και στις τέσσερις στρώσεις και βερνικωμένο επίχρισμα για ανώτερη προστασία από τις ακτίνες UV, τους μικροοργανισμούς και το χλώριο.

Το +
+ Ελκυστικό και κομψό
+ Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση
+ Αισθητηριακή εμπειρία
+ Αποκλειστικό βερνίκι ενσωματωμένο και στα τέσσερα στρώματα
+ Επίστρωση βερνικιού
+ Αποκλειστικά και πολλαπλά σχέδια

Το SOPREMAPOOL 3D έχει δοκιμαστεί για την προστασία από την ολίσθηση σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 13451-1 (σύμφωνα με το παράρτημα Β του EN 15836-2) και το DIN 51097 (1992). Πιστοποιητικό αντιολισθηρότητας, κατηγορία C.

Για βέλτιστο φινίρισμα κατά τη συγκόλληση των μεμβρανών, συνιστάται η χρήση του υγρού SOPREMAPOOL PVC Liquid στο ίδιο χρώμα με τη μεμβράνη.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ 4 ΣΤΡΩΣΕΩΝ

Ενισχυμένες συνθετικές μεμβράνες που κατασκευάζονται με επαγωγή με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας (ρητίνες, πλαστικοποιητές, σταθεροποιητές και χρωστικές ουσίες).

Αποτελούνται από τέσσερις στρώσεις με διαφορετικές και συμπληρωματικές συνθέσεις, εισάγοντας μια πολυεστερική ενίσχυση μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης στρώσης.

Αυτή η ενίσχυση παρέχει στη μεμβράνη μεγάλη αντοχή σε εφελκυσμό και υψηλή σταθερότητα διαστάσεων.

Η σύνθεσή της και η διαδικασία παραγωγής της έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να συμμορφώνονται με τις αυστηρές παραμέτρους απόδοσης που ορίζει το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 15836-2:2010.

SOPREMAPOOL FEELING

Νέα σειρά SOPREMAPOOL FEELING. Νιώστε το μέσω της αφής.

Αποτελείται από μονόχρωμες ενισχυμένες μεμβράνες 1,5 mm για την επένδυση της λεκάνης της πισίνας. Επιπλέον, είναι αντιολισθητικές.

Οι μεμβράνες κατασκευάζονται με επαγωγή και αποτελούνται από τέσσερις στρώσεις, εισάγοντας ενισχυτικό και τέλεια κεντραρισμένο πλέγμα πολυεστέρα μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης στρώσης.

Με αποκλειστικό βερνίκι ενσωματωμένο και στα τέσσερα στρώματα για προστασία από τις ακτίνες UV, τους μικροοργανισμούς και το χλώριο.

Το +

+ Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση
+ Αισθητηριακή εμπειρία
+ Νέο ανάγλυφο
+ Αποκλειστικό βερνίκι ενσωματωμένο και στα τέσσερα στρώματα

Επένδυση πισίνας με πλακάκι

Τα πλακάκι πισίνας είναι ο πλέον γνωστός τρόπος επένδυσης μιας πισίνας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες πισίνες της Ευρώπης έχουν επένδυση με πλακάκια. Ο λόγος είναι ότι έχουμε τον καλύτερο συνδυασμό τιμής και υψηλής αισθητικής.

Επένδυση πισίνας με βάψιμο

Βαφές με επωξειδικά  χρώματα: Το πλεονέκτημα της βαφής είναι η τιμή καθώς είναι η πιο οικονομική λύση επένδυσης που υπάρχει. Το μειονέκτημα είναι  ότι έχει το μικρότερο χρόνο ζωής καθώς κάθε 2 χρόνια περίπου θα επαναλαμβάνεται η βαφή της πισίνας. Λόγω της λεπτής επίστρωσης θα πρέπει η τελική επιφάνεια (τσιμεντοκονία) πριν το βάψιμο, να είναι χωρίς γραμμές ή βαθουλώματα για ιδανικό αισθητικό αποτέλεσμα.